-Nytt

~Köpte mig ett par ridstövlar för cirka en vecka sedan & inte vilka som hellst, ett par Mountain horse.
Är väldigt nöjda med dem och herre min GUUUD vad det känns som man rider bättre i dem! Loving it~
 

Min dag

Hejsan,
Idag har jag vart i stallet i några timmar och ridit Flash. Idag var Hanna och Charlotte med mig hoss Flash så det var kul. Det var väll inte vår bästa dag inom ridningen idag men det gick! :) 
Senare cyklade jag till ridskolan och pussa lite på smultron och kollade på halvfodervärd hoppningen i några x antal timmar innan jag cyklade hem.
Imorgon blir det stallet och rida igen så får vi se om det blir något mer senare under dagen :)
 

Lite som hänt..

Har inte bloggat på ett väldigt långt tag nu så ska göra en sammanfattning av lite som hunnit hända under denna tiden! (Kommer ha bilder med text till ovanför)
 
 
På bilden nedanför ser ni en connemar D-ponny vid namn Flash som en gång i tiden för några år sedan stått på ridskolan men inte nu mera.
Jag rider honom nu mera 4gånger i veckan och sköter om han som om det vore min egna.
Han är en possetiv ponny på 18år och står en bit utanför varberg. Detta är ett väldigt stort pluss för mig då jag lär mig mer av att rida 5gånger i veckan om man lägger till med lektionen på ridskolan, kan då utvecklas mer än vad jag gjort annars.
 
 
 
På denna bilden så tro det eller ej så är det lilla Viada ni ser!
Fick reda på att hon bor en liten bit från Flash så jag fick åka och hälsa på min lilla älskling som jag verkligen saknat hur mycket som hellst.
Minns det som det vore igår, från en dag att inte veta någoting till att få reda på att hon blivit till salu och sålts och att det inte va bestämmt när hon åke.
Att på kvällen dagen innan få reda på att hon åker nästa dag då jag är i skolan helt sjukt vad förkrossad jag blev! om jag ska va ärlig så tror jag verkligen ALDRIG jag någonsin vart så ledsen som jag var och gråtit så stora mängder...det kom verkligen som en chock då hon var borta på bara 2 dagar.
Fler besök hoss älsklingen kommer det bli!
 
 
 
Har i sommar även hunnit med att hjälpa till på ponnyridningen på torget vilket har vart super kul & att se hur kul barnen tycker det är!
 
 
 
Var även med på igångsättningen, hade Smultron och det var väldigt kul och hon har tockat till sig rejält och det var svettigt!
 
 
 
Nu i sommar fick jag även hem bilder, papper med information om smultron, ett usb med filmer och massa bilder och en skylt av en av förra ägarna. Man kunde se stor skillnad på videona jämfört med idag!
 
 
 
I onsdags gjorde jag även bland det roigaste jag gjort och det var att hoppa terräg och det på lilla muppen Archie, det var jag Alicia, Hanna & Lina som red, jätte roligt var det!
 
 
 
Sen har jag tänkt på detta lite att jag nog ska börja tävla mera nu när jag gått upp i grupp, så till hösten nu ska jag börja tävla mera i både hopp och dressyr. :) (Gammalbild)
 

Om

Min profilbild

Jasmine Sköldklev

Hejsan, Jag heter Jasmine Sköldklev, bor i Varberg "en timma från Göteborg" och är 15 år. Jag är en hästtjej som tillbringar 6-7 dagar i stallet i veckan. Jag har även som en egen häst som jag rider 4-5gånger i veckan som heter Little Mount Bailey, men kallas Flash. Det är en Connemar valack på 18år. Sen kör, tömkör, logerar mm jag ett shettis sto vid namn Belize. Detta är en blogg om mitt liv helt enkelt och min fritid, hoppas du gillar bloggen och stannar kvar här och kikar in lite då och då! pöss ♡ ♡ ♡