Kungsmässan

Hej vaknade klockan 9 idag för ska till kungsmässsan med en vän..sitter och försöker komma in på fb men min dator vägrar gå in på fb vet inte vad det är med den den går in på vilken annan sida som hellst förutom fb! Men sen när jag kommer in(om jag ens kommer in) så måste jag bara svara på lite medelanden och sen sminka mig osv och sen drar jag :)

Ridningen börjar snart! läännnggggtttttaaaaaarrrrrrrr!♥
 
 

Tävlar hos Saga!

Hejsan!
Jag är med och tävlar om 6 stycken hästprylar hos Saga , det är ett vitt schabrak, vit huva, hästgodis i smaken hallon,mankam, rött bandage, en äkta fårskinns nos/nackludd så var med och tävla du med HÄR är en direkt länk till just tävlingen! 
 

Gullligt

Hejsan!
Tycker ni ska ta och kolla denna videon nu! sjukt gullig video tycker jag! hästar och människor kan också vara bästavänner! och denna videon tycker jag beskriver det väldigt bra och hur snälla hästar är osv så klicka och se på den! ;) ♥ Otroligt vacker film!
 
 

Om

Min profilbild

Jasmine Sköldklev

Hejsan, Jag heter Jasmine Sköldklev, bor i Varberg "en timma från Göteborg" och är 15 år. Jag är en hästtjej som tillbringar 6-7 dagar i stallet i veckan. Jag har även som en egen häst som jag rider 4-5gånger i veckan som heter Little Mount Bailey, men kallas Flash. Det är en Connemar valack på 18år. Sen kör, tömkör, logerar mm jag ett shettis sto vid namn Belize. Detta är en blogg om mitt liv helt enkelt och min fritid, hoppas du gillar bloggen och stannar kvar här och kikar in lite då och då! pöss ♡ ♡ ♡