2014

Tjabba!
Första inlägget 2014, härligt!
Skolan har ju börjat nu också vilket jag tycker är döö trist. Nu är det ju bara lite mindre än en månad tills min födelsedag då jag blir 14år.
Känns som om året har gått skit fort och det är riktigt nice att det inte kommit någon snö förens...nu ikväll...HATAR snö,  det är det värsta som finns!
Förutom skolan är ju ridskolan igång igen! Och nu är jag äntligen Stallvärdinna också på onsdagar. Har ingen ansvars häst eller ponny änu men jag hoppas på att få Smultron om någon kan tänka att lämna ifrån sig henne.
 

Om

Min profilbild

Jasmine Sköldklev

Hejsan, Jag heter Jasmine Sköldklev, bor i Varberg "en timma från Göteborg" och är 15 år. Jag är en hästtjej som tillbringar 6-7 dagar i stallet i veckan. Jag har även som en egen häst som jag rider 4-5gånger i veckan som heter Little Mount Bailey, men kallas Flash. Det är en Connemar valack på 18år. Sen kör, tömkör, logerar mm jag ett shettis sto vid namn Belize. Detta är en blogg om mitt liv helt enkelt och min fritid, hoppas du gillar bloggen och stannar kvar här och kikar in lite då och då! pöss ♡ ♡ ♡